Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mediumcl/public_html/templates/shclaudia19aug9/functions.php on line 186

Huiskamerbijeenkomst


huiskamerbijeenkomstU kunt mij ook vragen voor een huiskamerbijeenkomst (maximaal 6 personen). Dan probeer ik in een gezamenlijke sfeer voor ieder apart contact te maken via een foto of een sieraad en datgene voor die persoon door te geven, wat mijn gidsen mij laten zien, horen, voelen of weten. Elke bezoeker neemt daarvoor een eigen voorwerp, zoals een foto of sieraad mee.

huiskamer kaartenTijdens een huiskamerbijeenkomst zal ik vanwege privacyredenen nooit te persoonlijk kunnen worden. Daarvoor is soms naderhand in een kort één-op-één-gesprek wel even de gelegenheid. In een privé-consult kan ik natuurlijk wel meer de diepte in gaan en in detail treden. Daarvoor kan altijd een aparte afspraak gemaakt worden.

huiskamerbijeenkomst objectenEen huiskamerbijeenkomst is voor minimaal 5 personen en maximaal 8 personen, incl. de gastvrouw/gastheer. De prijs voor een huiskamerbijeenkomst is € 15,00 per persoon. Deelname van de gastvrouw of gastheer is gratis. Tot 10 km afstand vanaf mijn huis worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Bij afstanden verder dan 10 km ben ik genoodzaakt € 0,22 per kilometer te rekenen.

Voor het maken van een afspraak voor een huiskamerbijeenkomst kunt u gebruik maken van het contactformulier of mij bellen van maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur op 06-14108876.

Reacties:


Het was een gezellige bijeenkomst en iedereen kreeg mooie boodschappen van Claudia. We gaan het nog eens organiseren.
Elly


Thuis en op ons gemak verzorgde Claudia een prachtige avond! Naast serieuze boodschappen was er ook ruimte voor veel humor.
TrudyWarmte....
Warmte is licht en ...
Licht is warmte...


 
Medium Claudia van Veen - Zambiapark 23 - 2408 JN  Alphen aan den Rijn
Contact via E-mail: claudiavanveen@casema.nl
Afspraak maken? Bel ma t/m vrij - tussen 18:00 - 21:00 uur - Mobiel: 06-14108876