Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mediumcl/public_html/templates/shclaudia19aug9/functions.php on line 186

Consulten


Omdat ik mij ontwikkeld heb vanuit mijn eigen ervaringen en bewustzijn zal ik vanuit dit bewustzijn werken. Het zal altijd mijn waarheid zijn, die ik zo zuiver mogelijk probeer aan te reiken. Dit om u te ondersteunen en te begeleiden op uw spirituele pad en uw dagelijks welbevinden. Een consult kan bestaan uit:

osho zen tarot kaartensetOsho Zen Tarot

Osho Zen tarot is een kaartspel dat bestaat uit 78 kaarten. De Osho Zen tarot is een instrument om te onthullen wat u eigenlijk al weet. De Osho Zen tarot richt zich op het geven van inzicht in het hier-en-nu. Ze vertellen het volledige verhaal van de spirituele reis van de mens, die voor iedereen uniek is. De kaarten zijn gebaseerd op de oude wijsheid van Zen - een wijsheid die stelt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Zelfs als we ons er niet van bewust zijn dat die gedachten en gevoelens er zijn.

legging osho zen kaartenTesamen met u leg ik een aantal Osho Zen Tarot kaarten in een bepaalde samenstelling. De uitleg die daaruit voortkomt, aangevuld met de door mij mediamiek ontvangen informatie, geven u inzicht en helderheid in uw situatie. De kaarten laten u onomwonden zien wat er zich in het hier-en-nu afspeelt. Het schudt u wakker en maakt u bewust. Dit gebeurt altijd op een positieve manier. Ga er daarom speels mee om, kijk, leer en laat los.

Tijdens een consult kan ik gebruik maken van deze Osho Zen tarot kaarten. Het inzicht dat ze geven, aangevuld met mijn mediamieke gave, bieden u inzicht en helderheid in uw situatie.
De kosten voor een consult met Osho Zen Tarot kaarten is € 27,-- en het duurt maximaal 1 uur.

Contact met overledenen

oma aagWilt u komen voor een consult om contact te vragen met een dierbare overledene, dan werkt het voor mij prettig als u een foto van de overledene, waar hij of zij alleen op staat, meebrengt. Soms zijn uw dierbaren al aanwezig als u komt, of duurt het even voordat het contact tot stand komt. Het is echter ook mogelijk dat dit, door omstandigheden, niet kan of mag gebeuren.

In het vertrouwen dat u echter nooit voor niets in mijn praktijk bent, zullen de dingen, die voor u op dat moment belangrijk zijn, op een andere manier via mijn mediamieke gave doorgegeven worden. Dat kan bijvoorbeeld door de gids van de overledene of via mijn gids Oma Aagje (zie foto) zijn. Deze informatie zal dan voor u, hoewel niet rechtstreeks via het door u gewenste contact, toch een antwoord kunnen geven op uw vragen.
De kosten van een consult voor een contact met een overledene zijn € 27,- per uur.

voorwerpen psychometriePsychometrie

Aan de hand van een foto of voorwerp geef ik de indrukken door die ik daaruit mag ontvangen. Gaandeweg het gesprek mogen of kunnen er zich dingen aandienen die voor u van belang zijn en een weg zoeken in dit consult. Er mogen soms blokkades oplossen, inzichten en bevestigingen gegeven worden.
De kosten van dit consult € 27,- per uur en het duurt maximaal 1 uur.

Magnetiseren

Als magnetiseur mag ik de universele energie aan u doorgeven. Ik werk intuïtief en kom op de plaatsen waar het voor u nodig is. Tekorten in uw energieveld kunnen worden aangevuld of blokkades kunnen worden opgeheven, zodat uw energieveld meer in balans zal komen en u beter kan gaan ondersteunen.

Magnetiseren maakt soms bij u emoties los of u kunt tijdens de behandeling een totale ontspanning ervaren, het juist warm of koud krijgen. Ook komen visualisaties voor, zoals bijvoorbeeld het zien van kleuren of het zien van beelden.
Dit alles gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen.
De kosten van een consult magnetiseren zijn € 27,-- en het duurt ongeveer 45 minuten.

Al mijn consulten zijn gericht op het zuiver en liefdevol doorgeven van informatie en universele energie ten bate van uw welbevinden. Ik werk daarbij samen met mijn gidsen. Ik kan slechts doorgeven wat ik van hen ontvang en meer niet. Zij zullen slechts doorgeven wat voor u op dat moment ondersteunend of nodig is.

Planning

Consulten vinden alleen overdag plaats van maandag t/m vrijdag. Niet 's avonds en niet in het weekend.

Voor het maken van een afspraak voor een healing en/of consult kunt u gebruik maken van het contactformulier of mij bellen van maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur op 06-14108876.

Reacties:


Claudia is een zeer zuiver werkend medium en zij heeft mij heel goed geholpen!
Shirley


Als ik vast loop in mijn leven ga ik naar Claudia en laat ze me zien wat ik eigenlijk in mijn hart al weet, maar wat ik met mijn verstand probeer te onderdrukken. Daar ben ik zo goed in dat ik op een bepaald moment niet meer weet wat het gevoel is en wat de rede. Bij Claudia kom ik tot rust en tot inzicht. Zij laat de energie tussen mijn hoofd en mijn hart weer stromen. Na een sessie bij Claudia ben ik een completer mens, met meer vertrouwen in mezelf.
Monique
Warmte....
Warmte is licht en ...
Licht is warmte...


 
Medium Claudia van Veen - Zambiapark 23 - 2408 JN  Alphen aan den Rijn
Contact via E-mail: claudiavanveen@casema.nl
Afspraak maken? Bel ma t/m vrij - tussen 18:00 - 21:00 uur - Mobiel: 06-14108876